Købsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser

Tryg og sikker e-handel:

Det er sikkert at handle med betalingskort på sportlife.dk. Al kommunikation foregår via en Nets godkendt krypteret forbindelse (SSL). Det er kun Nets der har adgang til informationer vedrørende betalingen. Hverken sportlife.dk eller uvedkommende har mulighed for at se de data der udveksles.

Salgs- og leveringsbetingelser:

Følgende salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra sportlife.dk, medmindre andet er skriftligt aftalt mellem køber og sportlife.dk.

Leveringstidspunkt og transport:

Levering af varer fra sportlife.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og sportlife.dk.

Dette betyder at varerne sendes indenfor 2 arbejdsdage efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark (virksomhedsadresse), vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Afbestilling:

Ved afbestilling af en vare eller ændring af ordre kontaktes Intersport Lyngby Storcenter via mail lyngby@intersport.dk

Betaling:

Betalingsmetoder hos sportlife.dk er Dankort eller Visa/Dankort.

DANKORT – VISA/DANKORT:

Ved betalingsmetoder vælges ”Dankort – Visa/Dankort” betaling, følg herefter anvisningerne trin for trin. Læs mere om sikker betaling: http://www.pbs.dk/

24 måneders reklamationsret:

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle vores varer. Det betyder, at du til hver en tid indenfor den periode kan reklamere over en fejl i dit produkt. Kontakt Intersport Lyngby Storcenter, hvis du har en reklamation.

Alle priser hos sportlife.dk er inkl. moms.